Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1478 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Borjúborda cirfandlimártással

Hozzávalók

80 dkg borjúborda, 2 dl cirfandli bor (pécsi), só, 1 dl méz, 10 dkg füge, keményít?, 1 dl tejszín, brokkoli, karfiol, sárgarépa, 10 dkg vaj


      A vajat felforrósítjuk, beleöntjük a mézet, majd felöntjük a cirfandlival, és a fügét puhára f?zzük benne. Sz?rjük le, és a fügét áttörjük, a fügés levet forraljuk, majd keményít?vel bes?rítjük, tálalás el?tt tejszínnek dúsítjuk. A borjúbordákat roston megsütjük és a mártásra tálaljuk. Köretnek sült sárgarépát, karfiolt és brokkolit adunk.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY