Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 470 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Rizses bárány pogácsák törökösen

Rizses bárány pogácsák törökösenHozzávalók

60 dkg darálni való
báránycomb vagy lapocka
maréknyi f?tt rizs, 2 tojás
1 csapott kiskanál só
1 mokkáskanál ?rölt bors
2-3 gerezd zúzott
fokhagyma
1-1 mokkáskanál
majoránna és rozmaring
5 ev?kanál olaj
1-1 kiskanál paradicsom-
püré és finomliszt
4 dl húsleves
1 mokkáskanál csíp?s
paprikakrém

      A húst kétszer ledaráljuk, majd a rizzsel, a tojásokkal, a sóval és a f?szerekkel összedolgozzuk. 4 nagy tenyérnyi húspogácsát formálunk bel?le, és a forró olajon mindkét oldalukat megpirítjuk. Lecsöpögtetve félrerakjuk. Visszamaradó zsírjában a paradicsompürét a liszttel 1 percig kevergetve pirítjuk, majd a levessel fölöntjük. Ha forr, a paprikakrémmel tüzesítjük. A húspogácsákat óvatosan belerakjuk, és kis lángon kb. 15 percig f?zzük. Tálaláskor egyet-egyet tányérra helyezünk, és pecsenyelészer? "szaftjával" körülöntjük.


Elkészítési id?: 50 perc.
Egy adag: 566 kcal / 2366 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor (Szekszárdi bikavér `99).
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY