Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1419 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Narancsos-almás lilakáposztás saláta

Hozzávalók

1 kg lilakáposzta, só
2-2 narancs és alma
1 ev?kanál citromlé
8 ev?kanál készen
kapható, tormás majonéz

      A káposzta küls? leveleit lefejtjük, a fejet megmossuk, kettéhasítjuk, kitorzsázzuk, és vékonyra gyaluljuk. Besózzuk, majd kb. háromnegyed órát állni hagyjuk. Közben egyszer-kétszer kézzel átforgatjuk, hogy a só jól átjárja és majd könnyebben megpuhuljon. A narancsot meghámozzuk, majd gerezdjeire szedjük. Az almát negyedekbe vágjuk, magházát kimetsszük, húsát felszeleteljük és citromlevet csöpögtetünk rá, nehogy megbarnuljon. Az alaposan kinyomkodott káposztát a naranccsal, az almával és a tormás majonézzel lazán összekeverjük


Elkészítési id?: 30perc + 45 perc pihentetés.
Egy adag: 1389 kcal / 332 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY