Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1601 1 2 ... 1633  Utolsó


Bodzás szilvadzsem

Hozzávalók

      Ha kevés a szilvánk, kipróbálhatjuk ezt a különleges bodzabogyóval, dióval gazdagított dzsemet. A kimagozott, feldarabolt szilvát egy tepsibe öntve süt?ben addig sütjük-pároljuk, amíg levet nem enged. Ekkor negyedrésznyi megtisztított érett bodzabogyót szórunk rá, megcukrozzuk és dióbéllel gazdagítjuk. Kis lánggal addig sütjük, amíg jól bes?r?södik. Közben természetesen többször megkeverjük. Frissen, de télire csipetnyi tartósítószerrel, üvegben eltéve is finom. Különleges íze, gyönyör? színe miatt különleges csemege.


Elkészítési id?: 2 óra.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY