Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1550 1 2 ... 1633  Utolsó


Szilvafánk konyakmártással

Szilvafánk konyakmártássalHozzávalók (2 személyre)

2 tojás
10 dkg liszt
kb. 2 dl sör
csipetnyi só
12 szem szilva
a sütéshez: olaj
a mártáshoz:
2 tojássárgája
2 ev?kanál cukor
3 ev?kanál konyak

      A tojásokat fölverjük, a lisztet és a sört felváltva hozzáadjuk, megsózzuk és simára keverjük. A szilvákat kimagozzuk, egyenként lisztbe hempergetjük. A lisztes szilvákat a s?r? sörtésztába mártjuk és a felforrósított olajban pirosra sütjük, majd szalvétán lecsepegtetjük. A mártáshoz a tojássárgákat a cukorral és a konyakkal g?z fölött, folyamatosan kevergetve bes?rítjük. A fánkokat forrón, a meleg konyakmártással kínáljuk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 667 kcal / 2788 kJ.
Italajánlat: édes vörösbor Rupy Port.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY