Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 411 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Tarhonyás pörkölt fasírt

Elkészítés: egy kiló dosznó vagy marhahúst ledarálunk, ha sovány, 10 deka szalonnát is darálunk hozzá, 2/3 tojást, kis só és kevés törött borssal ízesítjük. Hagyma nem kell bele, jól összegyúrjuk, dió nagyságú fasirtokat csinálunk. Egy lábasba 10 deka zsírt, 2 fej vöröshagymát apróra vágunk, rózsaszínre dinszteljük, 1 kávéskanál paprikát adunk hozzá, kis sót, vízzel feleresztjük, és ha forr belerakjuk a fasirtot, szép lassú forrással f?ni hagyjuk, míg f?, addig egy lábosba kevés zsírral egy liter tarhonyát szép pirosra pirítunk és ha piros vízzel feleresztjük és ha puhára fött, sóval ízesítjük. A tarhonyát úgy kell f?zni, hogy mire megf?, ne legyen semmi leve. Ha megf?tt a tarhonya, tálra rakjuk és a fasírtot rárakjuk, a szaftját ráöntjük a tarhonyára.
Forrás: Tar receptek

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY