|
|
|
|
|
|
| Megjelenítés módja: |
| 1 183 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633 |
|
|
Tarhonyaleves
Hozzávalók: 10dkg tarhonya, 2 ev?kanál olaj vagy 3 dkg zsír,
1/2 fej hagyma, 30 dkg burgonya, paprika, zöldpetrezselyem.
Elkészítés:A tarhonyát a forró zsiradékban zsemleszín?re pipítjuk, a hagymával megpirítjuk, megszórjuk paprikával, felengedjük melegvízzel, a karikára vágott burgonyával együtt nagyon lassan puhára fözzük. Apróra vágott zöldpetrezselyíemmel, paradicsommal ízesítjük.
Forrás: Tar receptek
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|