Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 168 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Kása leves vagy egyszer?en kása

Hozzávalók

      Hívják zsíros kásának is. Készül hajdina-, köles- és újabban rizskásából. Az el?bb megmosott kását sós vízben megf?zik és f?vés után berántják. Ma már zöldséget is f?znek bele. Szeretik borssal, paprikával, fokhagymával f?szerezni. A vendek füstölt húst is tesznek bele. A köleskását és a hajdinakását zsírizzítással is f?zik borsozva, a dinc?t kásának mondják.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY