Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 901 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Mustármagos, pórés káposzta

Hozzávalók

2 ev?kanál olaj
2 mokkáskanál mustármag
1 hosszú, vékony szál póréhagyma
40 dkg fejes káposzta
2 ev?kanál tejföl
só, ?rölt bors

      Az olajat egy serpeny?ben megmelegítjük, és a mustármagot addig pirítjuk benne, amíg pattogni nem kezd. A megtisztított póréhagymát karikákra vágjuk, a káposztát pedig - miután torzsáját eltávolítottuk - vékonyan felszeleteljük. A mustármagos olajban el?ször megfuttatjuk a hagymát, majd a káposztát is hozzáadjuk. 2-3 percig nagy lángon kevergetve sütjük, majd megsózzuk, megborsozzuk. 2 ev?kanálnyi vizet öntünk alá és lefedve, kis lángon addig pároljuk, amíg a káposzta meg nem puhul. De vigyázzunk, nehogy túlf?jön, úgy jó, ha még kissé ropog. Tálaláskor tejföllel, esetleg tejszínnel díszítjük.


Elkészítési id?: 35 perc.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY