Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 872 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Hagymás gesztenye

Hozzávalók

75 dkg gesztenye
2 kis fej hagyma
2 ev?kanál margarin
?rölt bors, só
2-3 szál petrezselyem

      A süt?t el?melegítjük, a gesztenyék gömböly? felét éles késsel, keresztirányban bevagdossuk, lapos felükkel lefelé tepsibe terítjük. A süt?ben addig sütjük, amíg bevagdosott héjuk kinyílik (kb. 15-18 perc). Ezután a süt?b?l kivesszük és meghámozzuk. A hagymákat megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. 1 ev?kanál margarint serpeny?ben megforrósítunk, a hagymát megfonnyasztjuk rajta. A maradék margarint hozzáadjuk, a gesztenyét beledobjuk, a borssal, sóval ízesítjük. A serpeny?t folyamatosan rázogatva 1-2 percig pirítjuk. A petrezselymet megmossuk, finomra vágjuk és a gesztenye tetejére hintjük. Vadételekhez, szárnyas-, sertés- és marhasültekhez tálaljuk.


Elkészítési id?: 1 óra 30 perc.

Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY