Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 219 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Csirkemell-batyu

Hozzávalók

2 közepes csirkemell
10-12 dkg vékony szelet sajt
kb. 40 dkg fagyasztott zöldségkeverék

2-3 ev?kanál olaj

      A csirkemelleket kicsontozzuk, leb?rözzük, majd vékony, lehet?leg hosszúkás szeletekre vágjuk. Utána csillag alakban egy teflonedénybe (tepsibe) rakosgatjuk úgy, hogy középen a szeletek egy kicsit fedjék egymást. Közepére egy vékony kis sajtszeletet teszünk, amire zöldségkeveréket halmozunk, majd megsózzuk. Ismét egy szelet sajt, meg zöldségkeverék következik, majd megsózzuk. A szeletek hosszúságától függ, hogy fér-e még egy réteg. A hússzeletek végét a zöldségre hajtjuk úgy, hogy mindenhol fedje. A tetejére középre sajtot fektetünk, és egy húst?t beleszúrva rögzítjük. Megsózzuk, olajjal meglocsoljuk, majd egy kevés vizet öntünk alá és alufóliával betakarjuk. El?melegített süt?ben, közepes lánggal (180 °C; légkeveréses süt?ben 165 °C) kb. 45 perc alatt megsütjük; félid?ben lefejtjük róla a fóliát. Tonhalból is elkészíthetjük ugyanígy.


Elkészítési id?: 1 óra 10 perc.
Egy adag: 350 kcal / 1463 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY