Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 686 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Szezámmagos busaszelet

Hozzávalók

4 szép nagy busaszelet Delikát Extra tengeri sóval
a bundázáshoz:
10 dkg liszt
3 tojás
10-10 dkg zsemlemorzsa és szezámmag
a sütéshez:
olaj
a tálaláshoz:
citromszeletek

      A halszeleteket sóval bedörzsöljük majd a lisztbe, a felvert tojásba és a morzsával kevert szezámmagba bundázzuk. A magokat kissé rá is nyomkodjuk, azután a szeleteket lefedve néhány órára a h?t?be tesszük. B?, forró olajban mindkét oldalukon aranybarnára sütjük. Az olajból kiemelve lecsepegtetjük, és citromszeletekkel díszítve tálaljuk. Köretnek f?tt burgonya vagy zelleres burgonyás zellerhabot ajánlunk hozzá.


Elkészítési id?: 30 perc + érlelés.
Egy adag: 489 kcal / 2042 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY