|
|
|
|
|
|
| Megjelenítés módja: |
| 1 910 1 2 ... 1000 1250 1500 1633 |
|
|
Puliszkagaluska
Hozzávalók
50 deka kukoricadarából kissé lágyabb, eresztett puliszkát f?zünk. 10 deka friss juhtúrót 1 diónyi vajjal összedolgozunk, és a puliszkába keverjük. Ha kissé kih?lt, vizes ev?kanállal nagy galuskákat szaggatunk bel?le, amiket el?ször felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatunk, és b? forró olajban aranyszín?re sütjük. Simára kevert tejföllel tálaljuk.
Elkészítési id?: 1 óra 20 perc.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|