Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1408 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Mangoldsaláta narancsfröccsel

Hozzávalók

60 dkg karfiol
20 dkg mangoldlevél-nyél
2 paradicsompaprika
1 dl olaj
1 nagy narancs
1 kiskanál só
1 mokkáskanál ?rölt fehér bors
a díszítéshez:
1 kisebb narancs

      A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, és lobogva forró, sós vízben 6 percig f?zzük. Lesz?rjük, lecsöpögtetjük, és hagyjuk kih?lni. A mangoldlevél-nyeleket meghámozzuk, megmossuk, a paradicsompaprikát kicsumázzuk. Mindkett?t apróra vágjuk, és 1 ev?kanálnyi olajon kb. 4 perc alatt megfuttatjuk. A narancsot vékonyan meghámozzuk úgy, hogy fehér bels? héjából ne maradjon rajta, majd csíkokra vágjuk. A narancs levét kifacsarjuk, és a narancshéjjal együtt habver?vel a maradék olajba keverjük. Sózzuk, ?rölt borssal f?szerezzük. Az el?készített zöldségeket az öntet felébe forgatjuk, és h?t?ben alaposan leh?tjük. Tálaláskor a salátát még egyszer összekeverjük, tányérokon elosztjuk, a maradék öntettel meglocsoljuk, és friss narancsgerezdekkel díszítjük.


Elkészítési id?: 40 perc .
Egy adag: 331 kcal / 1385 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY