Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1496 1 2 ... 1633  Utolsó


Fokhagymás, sült paprikás öntet

Hozzávalók

      Egy paradicsompaprikát kicsumázunk, kimagozzuk, és egy kiskanál olajon, közepes lángon megsütjük. Héját lehúzzuk, apróra vágjuk, és hozzáadjuk a lehéjazott, finomra aprított fokhagymát. Vékony sugárban rácsorgatunk 3 ev?kanál salátaolajat, fél citrom kifacsart levét, majd 1 ev?kanálnyi friss, felaprított petrezselyemzölddel meg bazsalikomlevéllel összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, és tálalásig h?t?ben érleljük. Tésztás, sült húsos saláták különleges ízesít?je.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY