Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1538 1 2 ... 1633  Utolsó


Rózsaecet

Hozzávalók

0,5 dl szénsavas ásványvíz
10 dkg rózsaszirom
1 l jó min?ség? fehérborecet

      Az ásványvízben megmosott rózsaszirmot tiszta konyharuhára szórva hagyjuk megszáradni. Jól zárható üvegbe tesszük, az ecettel felöntjük, és friss leveg?s helyre állítva 15 napig pihentetjük. Ezután lesz?rjük, és az ecetet üvegbe töltjük. Friss tavaszi saláták különleges ízesít?je.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY