Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 894 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Lilahagymás rebarbara

Hozzávalók

1 kg rebarbaraszár
3 fej lilahagyma
1 kiskanál só
10-15 dkg cukor
1 kiskanál zöldbors

      A rebarbarát megtisztítjuk és 2 centis darabokra vágjuk. 2 deci vizet öntünk rá, és lefedve felforraljuk. Közben a lilahagyma héját lehúzzuk és cikkekre vágva a rebarbarához adjuk. Sóval, cukorral ízesítjük, a zöldborsot beleszórjuk. Folyamatosan kevergetve 10-15 percig f?zzük. Ha kih?lt, kisebb üvegekbe töltjük, és h?vös helyen tároljuk. Szárnyassültek, sertéshúsból készült pecsenyék mellé kínáljuk. H?t?szekrényben 2-3 hétig eláll.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY