Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 948 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Almapürés-epres túrókrém foszlós kaláccsal

Hozzávalók

25 dkg tehéntúró
1-1 dl tejföl és tejszín
3 ev?kanál méz
30 dkg almakompót
15 dkg friss eper
1 egész fonott kalács

      A túrót áttörjük, a tejföllel és a tejszínnel simára keverjük. A mézzel édesítjük, üvegtálba töltjük, majd a tetejét elsimítjuk. Az almakompótot lecsöpögtetjük, turmixoljuk és a túrókrémre öntjük. Az epret megmossuk, leszárogatjuk, szárukat lecsipkedjük. A gyümölcsöt csinos cikkekre daraboljuk, az almapürére szórjuk, majd az egészet lazán összeforgatjuk. A kalácsot ujjnyi vastagra felszeleteljük, és az almás-epres túrókrémet a szeletekre púpozzuk.


Elkészítési id?: 25 perc.

Italajánlat: ásványvíz.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY