Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 921 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Sonkás-sajtos sült gomba

Hozzávalók

80 dkg csiperke
1 csomó újhagyma vagy 1 közepes vöröshagyma
10-15 dkg gépsonka
5 dkg margarin

?rölt bors
3 dl tejföl
3 tojássárgája
10 dkg reszelt trappista
csipetnyi reszelt szerecsendió
1 csokor metél?hagyma

      A gombát és a hagymát megtisztítjuk. Az el?bbit fölszeleteljük, az utóbbit apróra vágjuk. A sonkát félcentis kockákra aprítjuk. A margarint serpeny?ben fölolvasztjuk, a hagymát megfonnyasztjuk rajta. A gombát rádobjuk, megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd a sonkával még 1 percig sütjük. T?zálló tálba átszedjük. A tejfölt a tojások sárgájával és a sajttal összekeverjük, kissé megsózzuk, megborsozzuk, gondolatnyi reszelt szerecsendióval f?szerezzük, és forró süt?ben vagy grillsüt?ben 6-8 perc alatt a gombára olvasztjuk. Tálaláskor fölaprított metél?hagymával meghintjük.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 560 kcal / 2342 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY