Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1326 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Töltött alma

Hozzávalók

4 közepes alma
5 dkg vaj
4 ev?kanál müzli
1 ev?kanál durvára vágott dió
2 ev?kanál méz
a tálaláshoz:
1 dl málnaszörp

      Az almákat megmossuk, magházukat kimetsszük, és a gyümölcsöket kivajazott t?zálló tálba állítjuk. A mézet a müzlivel és a durvára vágott dióval elkeverjük, az almák üregébe töltjük. Tetejükre egy-egy darabka vajat csúsztatunk, és a tálat el?melegített süt?be toljuk. Nagy lánggal (200 °C; légkeveréses süt?ben 180 °C) 15-20 perc alatt megsütjük. Azon forrón, egy kevés málnaszörppel meglocsolva kínáljuk.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 333 kcal / 1392 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY