Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1533 1 2 ... 1633  Utolsó


Pikáns birsalmamártás húsokhoz

Hozzávalók

1 kg birsalma
2,5 dl fehérborecet
5 dkg mazsola
1 kiskanál ?rölt fahéj
1 csapott ev?kanál gyömbérpor, ?rölt szegf?szeg és bors
50 dkg cukor

      A birsalmát meghámozzuk, megmossuk. Kis kockákra vágva az összes többi hozzávalóval lábasba szórjuk. Kevergetve fölforraljuk, majd kis lángon 20 percig f?zzük. Ha kih?lt, üvegekbe töltjük, h?t?be tesszük. Sokáig eláll, húsok kiváló kísér?je, mártás és savanyúság egyszerre.


Elkészítési id?: 45 perc.
Egy adag: 570 kcal / 2383 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY