Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 195 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Barackos bundás csirkemell

Hozzávalók

60 dkg csirkemellfilé
1 csapott kiskanál só
1 csapott mokkáskanál ?rölt bors
12-15 dkg reszelt sajt
2 keményebb ?szibarack (lehet nektarin is)
10 dkg liszt
3 tojás
12-15 dkg zsemlemorzsa
a sütéshez:
b? olaj

      A csirkemellet négy egyforma szeletre vágjuk, ezeket egyenként kissé kiverjük, szélüket bevagdossuk. Mindkét oldalukat megsózzuk, megborsozzuk, egymás mellé fektetjük ?ket. A reszelt sajttal egyenletesen behintjük. A barackokat meghámozzuk, elfelezve kimagvaljuk, majd cikkekre vágjuk és a sajtra fektetjük (egy szelet húsra fél barack kerül). Ügyesen összehajtjuk (sok a töltelék benne, tehát göngyölni nem lehet) és fogvájóval rögzítjük. Ezután lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatva bundázzuk. B?, közepesen forró olajban kb. 8 perc alatt aranybarnára sütjük. Papírszalvétára szedve lecsöpögtetjük. Fölszeletelve, petrezselymes rizzsel kínáljuk.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 614 kcal / 2567 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Egri Tramini Barrique `97.

Jótanács: Csirkemell helyett pulykamellel, ?szibarack helyett sárgabarackkal vagy nektarinnal is készíthetjük..
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése

Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY