Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1371 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Csülkös karfiolsaláta

Hozzávalók

1 kis füstölt sertéscsülök
1 kg karfiol (fagyasztott is lehet)

2 piros szín?, húsos paprika
1 ev?kanál 10%-os csemege ételecet
1 kiskanál mustár
fél vöröshagyma
1 kiskanál porcukor
5 ev?kanál kukoricacsíra-olaj
késhegynyi pirospaprika
fél csokor kapor

      A csülkös karfiolsalátához a húst éjszakára beáztatjuk, másnap puhára f?zzük. A karfiolt rózsáira bontjuk, enyhén sós vízben puhára f?zzük, lesz?rjük, h?lni hagyjuk. A paprikát kicsumázzuk, közepes kockákra vágjuk. Az ecetet a mustárral összekeverjük, a hagymát meg a porcukrot hozzáadjuk. Kissé megsózzuk, az olajat cseppenként belekeverjük. A pirospaprikával meg a fölaprított kaporral f?szerezzük. Végül a karfiolt, a paprikát és a kockákra vágott csülköt is beleforgatjuk.


Elkészítési id?: 40 perc + a hús f?zése.
Egy adag: 528 kcal / 2208 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY