Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1559 1 2 ... 1633  Utolsó


Zöld majonéz

Hozzávalók

30 dkg kifejtett zöldborsó
10 dkg majonéz
2 ev?kanál tejszín
só, ?rölt bors
1 citrom leve
fél citrom reszelt héja

      A zöldborsót enyhén sós vízben puhára f?zzük, majd lesz?rjük, és jól lecsöpögtetjük. Ha kih?lt, turmixoljuk vagy szitán áttörjük. A majonézzel és a tejszínnel simára keverjük. Sóval, borssal, citromlével meg a citrom reszelt héjával ízesítjük. Hideg párolt húsok, halak, f?tt tojás mellé kínáljuk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 275 kcal / 1150 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY