Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 336 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Burgonyás sült

Hozzávalók

80 dkg sertésdió
só, ?rölt bors
köménymag
rozmaring
3 ev?kanál olaj
80 dkg újburgonya
2 paradicsom
2 zöldpaprika
10 dkg kimagozott fekete olajbogyó
néhány szál petrezselyem
3 gerezd fokhagyma

      A húst megsózzuk, megborsozzuk, köménymaggal és fölaprított rozmaringgal bedörzsöljük. Utána megolajozott alufóliába csomagoljuk és süt?ben, közepes lánggal 1 óra 10 percig sütjük. A fóliából kibontjuk, a megtisztított újburgonyát körészórjuk, további 20-25 percig sütjük. A paradicsomok szárát kimetsszük, a paprikát kicsumázzuk. Mindkett? húsát közepes kockákra vágjuk, és az elfelezett olajbogyóval, a petrezselyemlevelekkel meg a durvára vágott fokhagymával együtt a burgonyához keverjük. A rozmaringgal f?szerezzük, a süt?be visszatolva további 15-20 percig sütjük. Tálaláskor a húst fölszeleteljük, a pikáns újburgonyával kínáljuk.


Elkészítési id?: 2 óra.
Egy adag: 747 kcal / 3123 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY