|
|
|
|
|
|
| Megjelenítés módja: |
| 1 87 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633 |
|
|
Paprikatál
Hozzávalók
4 piros, vastag húsú paprikát forró süt?ben meggrillezünk. Amikor az üveges héja hólyagosan elválik, kivesszük, deszkára teszem, b?rét lehúzzuk, és hosszában 4-6 szeletre vágjuk. Magjaitól megszabadítjuk. Zsindely- szer?en lerakjuk 8 sóban eltett, megmosott, megtörölt szardellával felváltva. A citrom levét, 4 ev?kanál hidegen préselt olajat csurgatunk rá, és frissen darált borssal, sóval ízesítjük. Egy éjszakára h?t?be tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Elkészítési id?: 30 perc + érlelés.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|