Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1412 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Meleg káposztasaláta

Hozzávalók

50 dkg fehér káposzta

2 ev?kanál 10%-os csemege ételecet
csipetnyi ?rölt fehér bors
1 kiskanál mustár
6 ev?kanál olaj

      A káposztát legyaluljuk, enyhén besózzuk, de csak addig hagyjuk állni, amíg a többi hozzávalót összekeverjük. Ezeket mély serpeny?be öntjük, a káposztát beleforgatjuk és fed? alatt majdnem puhára pároljuk. (Akkor igazán jó, ha kissé ropogós marad.) Finom, meleg köret, de bevert tojással önálló fogásként is tálalhatjuk.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 188 kcal / 786 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY