Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 436 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Claudia ékessége

Claudia ékességeHozzávalók

(4 személyre)
4 db 20 dekás bélszínszelet
4 szelet libamáj
(kb 5 dkg/szelet)
2 nagy paprika
4 közepes paradicsom
8 közepes fej vöröshagyma
12 db héjában f?tt burgonya
liszt a hagymakarikákhoz
olaj a sütéshez
só, fehérbors

      A bélszínszeletet és a libamájat roston megsütöm kevés fehérborssal és sóval f?szerezve, majd a paprikából a paradicsomból és 2 fej vöröshagymából lecsót készítek ízlés szerinti f?szerezéssel. A többi hagymát karikákra vágom, lisztben megforgatom és b?, forró olajban aranysárgára sütöm. A héjában f?tt krumplit meghámozzuk és b? forró olajban egyben, vagy cikkekre vágva megsütjük. Tálalás tányérokon: A sült bélszín tetejére ráhelyezem a libamájszeletet és a hagymakarikákat. Mellétálalom a lecsót és a burgonyát, majd zöldségekkel és savanyúsággal díszítem.



Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY