|
Receptek » Narancsban tálalt majonézes hal | | |
|
17.May.2024. |
|
Narancsban tálalt majonézes hal
Hozzávalók
(2 személyre)
2 nagyobb narancs 3 ev?kanál majonéz ?rölt fehér bors Cayenne bors 1 ev?kanál ketchup 30 dkg tengeri halfilé Knorr Delikát Extra tengeri sóval 4 fürjtojás 2-3 szál friss petrezselyem
A megmosott, szárazra törölt narancsok tetejéb?l egy szeletet levágunk, húsukat kivájjuk. A fehér hártyáktól megtisztítjuk, felkockázzuk. A narancshúst és -levet a majonézhez adjuk. Fehér borssal, Cayenne borssal, ketchuppal ízesítjük. A halfilét kevés delikátos vízben megpároljuk, lesz?rjük, lecsöpögtetjük. Ha kih?lt, villával kis darabkákra szétszedjük, és a majonézes mártásba keverjük. A narancsokat a majonézes hallal megtöltjük, a tetejüket félbe vágott, f?tt fürjtojásokkal és néhány szál petrezselyemmel díszítjük.
Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 149 kcal / 624 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Siklósi chardonnay barrique.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|