|
|
Alföldi kolbászos hústekercs
Hozzávalók
4 szép nagy szelet sertéscomb, só 30 dkg sütni való kolbász 3-4 ev?kanál olaj
A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk. A kolbász b?rét lehúzzuk, villával összenyomkodjuk, és a szeletekre simítjuk. Szorosan felcsavarjuk, szélüket húst?vel megt?zzük. Parázs felett, forgatva és olajjal kenegetve körös-körül megpirítjuk. Tepsiben is süthet?.
Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 960 kcal / 2884 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor (Szekszárdi bikavér `99).
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|