|
|
Kolbásszal töltött karaj
Hozzávalók
4 szelet kicsontozott karaj (egyenként kb. 20 dkg) 1 hosszú szál füstölt kolbász ?rölt bors majoránna, só 4 szelet húsos, füstölt szalonna a tálaláshoz: tejföl
A hússzeleteket megmossuk, leszárogatjuk, majd éles késsel mindegyikbe akkora nyílást vágunk, hogy egy kolbászdarab kényelmesen beleférjen. Az üreget sóval, borssal, majoránnával bedörzsöljük, majd beletesszük a kolbászt. A húsokat kívülr?l meg-sózzuk, egy-egy szelet húsos szalonnát fektetünk rájuk, és külön-külön dupla alufóliába csomagoljuk, majd a parázsló faszén fölé állított rácsra rakjuk. Kb. 45 percig sütjük, közben meg-megforgatjuk.
A fóliából kicsomagolva, tejföllel meglocsolva kínáljuk.
Elkészítési id?: 1 óra 10 perc.
Egy adag: 693 kcal / 2897 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor Szekszárdi bikavér `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|