|
|
Kapros gombás pontyragu
Hozzávalók
80 dkg pontyfilé 20 dkg vöröshagyma 25 dkg gomba 20 dkg tészta 2 dl tejföl 2 dl étolaj só, bors, pirospaprika ?rölt kömény, kapor delikát pirosarany fokhagyma
A 3x3 centiméteres haldarabokat ízlés szerint f?szerezzük só, bors, delikát, kömény, pirosarany és fokhagyma hozzáadásával, majd kb.25-30 percig állni hagyjuk. Közben a földarabolt vöröshagymát olajban megdinszteljük, majd a földadarabolt gombát hozzáadva megpároljuk. Pirospaprikával színesítjük, felöntjük vízzel és 25 percig f?zzük. Ezután a f?szerezett halat beleönjük, szükség szerint utánaízesítjük és készre f?zzük 15-20 perc alatt. befejezés el?tt a felkevert tejfölt hozzáadjuk és felf?zzük. A darabolt kaprot hozzáadva, kif?tt tésztával tálaljuk.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|