|
|
Almachips
Hozzávalók
1 kg alma a sütéshez: b?ven olaj
Az almákat alaposan megmossuk, letörölgetjük, majd speciális kiszúróval magházukat kiemeljük. Ezután a gyümölcsöt a lehet? legvékonyabban fölvágjuk (a keményebbeket uborkagyalun is fölszetelhetjük). Amint kész, kis adagokban azonnal forró olajba rakjuk, és mindkét oldalukon kb. 2 perc alatt ropogósra sütjük. Papírtörl?re szedve leszárogatjuk. Aki szereti, ?rölt fahéjjal vagy szegf?borssal is meghintheti
Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 170 kcal / 711 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor Tokaji szomorodni édes `94.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|