|
|
Tarhonyás marhahús
Elkészítés: Az ételt a marhapörkölthöz hasonlóan kezdjük el készíten. A különbség az, hogy a tálat 50 perc után kivesszük a süt?b?l. (Nem lesz teljeseb kész a marhapörkölt.) Közben 3-4 dkg zsíron megpirítunk 30 dkg tarhonyát. 3 dl forrásban lév? vizzel felöntjük, megsózzuk, felforraljuk, majd a tálban lév? húshoz tesszük. Az egészet összekeverjük, és lefedve további 30 percre visszahelyezzük a süt?be. Tálaláskor zöldpaprika és paradicsomszeletekkel díszítjük.
Forrás: Tar receptek
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|