Tarhonyás marhahús

Elkészítés: Az ételt a marhapörkölthöz hasonlóan kezdjük el készíten. A különbség az, hogy a tálat 50 perc után kivesszük a süt?b?l. (Nem lesz teljeseb kész a marhapörkölt.) Közben 3-4 dkg zsíron megpirítunk 30 dkg tarhonyát. 3 dl forrásban lév? vizzel felöntjük, megsózzuk, felforraljuk, majd a tálban lév? húshoz tesszük. Az egészet összekeverjük, és lefedve további 30 percre visszahelyezzük a süt?be. Tálaláskor zöldpaprika és paradicsomszeletekkel díszítjük.
Forrás: Tar receptek

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség