Fényképek
Previous 1 1549 1 2 ... 1633  Last


Szarvasszeletek narancsmártással

Hozzávalók

(3 személyre)
60 dkg fagyasztott szarvasszelet2 ev?kanál olaj
1,5 dl tejszín
1 dl narancsszörp

      A húst szobah?mérsékleten fölengedjük. Egy serpeny?t megforrósítunk, az olajat beletöltjük, majd a hússzeleteket 6-8 perc alatt megsütjük benne, azután félretesszük. Visszamaradó zsírjában a narancsszörpöt a tejszínnel 1 percig forraljuk. Tálaláskor ezt a narancsos mártást öntjük a hús köré. Párolt zöldségeket és vajas burgonyát kínálunk hozzá köretként. Grillezve is elkészíthetjük: ilyenkor a hússzeleteket mézzel leheletvékonyan megkenjük, megolajozott rostlapra helyezzük és forró grillsüt?ben 6-8 perc alatt megsütjük. A hússal együtt hámozott mogyorót is piríthatunk.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 443 kcal / 1852 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY