Képregények
Previous 1 95 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Pirított töltött tojás

Hozzávalók

8 f?tt tojás
1 nagy gerezd fokhagyma
só, ?rölt bors
2 csokor petrezselyem
1 ev?kanál víz
4-5 dkg vaj
az öntethez:
4 kiskanál vörösborecet
6 ev?kanál olaj (olíva is lehet)
a díszítéshez:
1 nagy csokor petrezselyem

      A f?tt tojásokat kettévágjuk, sárgájukat villával összetörjük. A fokhagymát finomra aprítjuk, hozzáadjuk, megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított petrezselyemmel f?szerezzük, a vízzel lágyítjuk. Kiskanállal a tojások üregébe töltjük. A vajat fölolvasztjuk, és a töltött tojásokat oldalanként 2-2 percig sütjük benne. Az ecetet az olajjal összekeverjük, tálaláskor a tojásokra locsoljuk. Petrezselyemlevelekkel díszítjük.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 402 kcal / 1681 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY