|
|
Karfiolcsokor
Hozzávalók
A karfiolt nagy rózsáira szedjük, jól megmossuk, és sós vízben félig megf?zzük. Lesz?rjük, és jól lecsöpögtetjük. A rózsa ?szirmai? közé vékony csíkokra vágott sonkát dugdosunk. Sós palacsintatésztát készítünk, amibe reszelt sajtot is keverünk. A sonkás karfiolrózsákat a tésztába mártjuk és b?, forró olajban kisütjük. Sült húsok mellé tálaljuk úgy, hogy a karfiolrózsákat egy-egy salátalevélre halmozzuk. Így nemcsak finom, hanem mutatós is.
Elkészítési id?: 50 perc.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|