Karfiolcsokor

Hozzávalók

      A karfiolt nagy rózsáira szedjük, jól megmossuk, és sós vízben félig megf?zzük. Lesz?rjük, és jól lecsöpögtetjük. A rózsa ?szirmai? közé vékony csíkokra vágott sonkát dugdosunk. Sós palacsintatésztát készítünk, amibe reszelt sajtot is keverünk. A sonkás karfiolrózsákat a tésztába mártjuk és b?, forró olajban kisütjük. Sült húsok mellé tálaljuk úgy, hogy a karfiolrózsákat egy-egy salátalevélre halmozzuk. Így nemcsak finom, hanem mutatós is.


Elkészítési id?: 50 perc.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség