|
|
Ecetes céklasaláta
Hozzávalók
50 dkg közepes, lehet?leg egyforma cékla só 2 dl víz 1 ev?kanál 10%-os csemege ételecet 1 mokkáskanál só 1 kiskanál köménymag 2 ev?kanál porcukor 1 csapott ev?kanál frissen reszelt torma
A céklát ugyanúgy f?zzük meg, mint az almás változatnál, majd meghámozzuk és 3-4 milliméter vastag karikákra vágjuk (szebb, ha hullámos pengéj? késsel készül). A vízbe belekeverjük az ecetet, a sót, a durvára vágott köménymagot meg a porcukrot, hozzáadjuk a tormát, végül a céklát is beleforgatjuk. Letakarva, h?t?szekrényben érleljük néhány órán át.
Elkészítési id?: 30 perc + f?zés + érlelés.
Egy adag: 75 kcal / 314 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|