|
|
Szezámmagos busaszelet
Hozzávalók
4 szép nagy busaszelet Delikát Extra tengeri sóval a bundázáshoz: 10 dkg liszt 3 tojás 10-10 dkg zsemlemorzsa és szezámmag a sütéshez: olaj a tálaláshoz: citromszeletek
A halszeleteket sóval bedörzsöljük majd a lisztbe, a felvert tojásba és a morzsával kevert szezámmagba bundázzuk. A magokat kissé rá is nyomkodjuk, azután a szeleteket lefedve néhány órára a h?t?be tesszük. B?, forró olajban mindkét oldalukon aranybarnára sütjük. Az olajból kiemelve lecsepegtetjük, és citromszeletekkel díszítve tálaljuk. Köretnek f?tt burgonya vagy zelleres burgonyás zellerhabot ajánlunk hozzá.
Elkészítési id?: 30 perc + érlelés.
Egy adag: 489 kcal / 2042 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|