|
|
Nyersalma fagylalt
Hozzávalók
1 kg alma 1 kiskanál citromsav 10 dkg kristálycukor
Az almákat megtisztítjuk, kettéhasítjuk, magházukat kimetsszük.
A fél almákat nagy lyukú reszel?n megreszeljük. Egy tálban a citromsavval megszórjuk. A cukrot is hozzáadjuk, és rozsdamentes villával addig keverjük, amíg pürévé nem válik. M?anyag tálba töltjük és mélyh?t?ben lefagyasztjuk. Tálaláskor gombócokat vágunk bel?le, fagylaltos kehelybe rakjuk, és frissen reszelt almával, beáztatott, nagy szem? mazsolával megszórva tálaljuk.
Elkészítési id?: 30 perc + fagyasztás.
Egy adag: 188 kcal / 786 kJ.
Italajánlat: édes pezsg?.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|