Képregények
Previous 1 61 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Libamájpástétom háziasan

Hozzávalók

50 dkg pecsenye libamáj
1 mokkáskanál só
?rölt fehér bors
1 ev?kanál szárított, illatos erdei gomba vagy gombapor (el is hagyható)
4 ev?kanál tokaji aszú

      A libamájból a vastag ereket éles késsel kivágjuk, majd a májat ujjnyi csíkokra szeleteljük. Tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk, és jól megkeverjük. Forró serpeny?be öntjük, állandóan kevergetve er?s t?zön 5 percig pirítjuk. A gombaport rászórjuk, végül az aszúbort ráöntjük. 15 percig tovább f?zzük, majd villával péppé törjük. Tálba töltjük, megvárjuk, míg kih?l, és tálalásig h?t?szekrényben tartjuk. Pirított barna kenyérrel kínáljuk.


Elkészítési id?: 1 óra + h?tés.
Egy adag: 931 kcal / 3890 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY