Fényképek
Previous 1 1380 1 2 ... 1500 1633  Last


Ecetes sárgabarack

Hozzávalók

      Ezt a savanyúságot a sárgabarackdzsem f?zésekor a dzsemhez nem alkalmas zöld, kemény szemekb?l készíthetjük. Jól megmossuk, kimagozzuk, félbevágjuk, és üvegekbe töltjük. 15%-os Chef ecettel és cukorral kellemesen savanykás levet készítünk, felforraljuk, majd a gyümölcsre öntjük. (Tehetünk bele néhány szem szegf?szeget és egy darabka fahéjat is.) Egy kevés tartósítószerrel megszórjuk, és az üveget lekötjük. Ezután kig?zöljük, legjobb, ha kuktába állítjuk, az edényt negyedéig vízzel megtöltjük. Lezárjuk, és a jelzést?l számított 5 percig forraljuk. Ezután a lángot elzárjuk, és megvárjuk, amíg a kukta annyira kih?l, hogy könnyedén ki lehet nyitni. Ezután az üvegeket szárazra töröljük, és a kamrába állítjuk.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY