|
|
Epres rebarbarakoktél
Hozzávalók
70 dkg rebarbara 20 dkg cukor 25 dkg eper 2 citrom leve
A rebarbarát megtisztítjuk, 2 centis darabokra vágjuk, és a cukorral együtt lábasba szórjuk. 5 deci vízzel leöntjük, t?zre tesszük, és kis lángon 15 percig f?zzük. Közben az eperszemeket lecsumázzuk, megmossuk, feldaraboljuk, majd a rebarbarához adjuk. Ha kih?lt, a kimagozott citromok levét belefacsarjuk, és az egészet turmixoljuk. Koktélos pohárban, jégkockákkal, citromkarikával és zsenge rebarbaralevelekkel díszítve kínáljuk.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|