Lilahagymás rebarbara

Hozzávalók

1 kg rebarbaraszár
3 fej lilahagyma
1 kiskanál só
10-15 dkg cukor
1 kiskanál zöldbors

      A rebarbarát megtisztítjuk és 2 centis darabokra vágjuk. 2 deci vizet öntünk rá, és lefedve felforraljuk. Közben a lilahagyma héját lehúzzuk és cikkekre vágva a rebarbarához adjuk. Sóval, cukorral ízesítjük, a zöldborsot beleszórjuk. Folyamatosan kevergetve 10-15 percig f?zzük. Ha kih?lt, kisebb üvegekbe töltjük, és h?vös helyen tároljuk. Szárnyassültek, sertéshúsból készült pecsenyék mellé kínáljuk. H?t?szekrényben 2-3 hétig eláll.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség