|
|
Lilahagymás rebarbara
Hozzávalók
1 kg rebarbaraszár 3 fej lilahagyma 1 kiskanál só 10-15 dkg cukor 1 kiskanál zöldbors
A rebarbarát megtisztítjuk és 2 centis darabokra vágjuk. 2 deci vizet öntünk rá, és lefedve felforraljuk. Közben a lilahagyma héját lehúzzuk és cikkekre vágva a rebarbarához adjuk. Sóval, cukorral ízesítjük, a zöldborsot beleszórjuk. Folyamatosan kevergetve 10-15 percig f?zzük. Ha kih?lt, kisebb üvegekbe töltjük, és h?vös helyen tároljuk. Szárnyassültek, sertéshúsból készült pecsenyék mellé kínáljuk. H?t?szekrényben 2-3 hétig eláll.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|