Fényképek
Previous 1 604 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Last


Halas-túrós vagdalt

Hozzávalók

1 kis doboz olajos hal
(szardínia)
30 dkg tehéntúró
2 tojás
1 csokor petrezselyem
kb. 5 dkg reszelt trappista sajt
3-4 ev?kanál finomliszt
a sütéshez:
6-8 dkg margarin
a díszítéshez:
citrom

      A halat - miután jól lecsöpögtettük - villával összetörjük, majd az elmorzsolt vagy szitán átpasszírozott túróval és a tojásokkal jól összegyúrjuk. A finomra vágott petrezselyemmel f?szerezzük, ha kell, megsózzuk. Annyi reszelt sajttal gyúrjuk össze, hogy jól formálható, kemény massza legyen bel?le. Megnedvesített kézzel lapos, féltenyérnyi pogácsákat alakítunk bel?le, majd a megforrósított margarinon mindkét oldalukat pirosasra sütjük. Citromkarikákkal díszítve, forrón tálaljuk.


Elkészítési id?: 35 perc.
Egy adag: 481 kcal / 2011 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY