|
|
Héjában sült édesburgonya
Hozzávalók
Az édesburgonyát héjastól jól megmossuk, majd villával megszurkáljuk. Tepsibe sót szórunk, a zöldséget rárakjuk, és nagy lánggal (200 °C; légkeveréses süt?ben 180 °C) kb. 1 órán át sütjük. Tálaláskor a szemeket - miután a sót az aljukról lekapargattuk - kereszt alakban bevágjuk. Az alját mindkét kezünkkel egyszerre kissé befelé nyomjuk, így a teteje rózsaszer?en kinyílik. F?szervajjal vagy tejföllel meglocsolva kínáljuk.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|