Letöltések
Previous 1 1533 1 2 ... 1633  Last


Pikáns birsalmamártás húsokhoz

Hozzávalók

1 kg birsalma
2,5 dl fehérborecet
5 dkg mazsola
1 kiskanál ?rölt fahéj
1 csapott ev?kanál gyömbérpor, ?rölt szegf?szeg és bors
50 dkg cukor

      A birsalmát meghámozzuk, megmossuk. Kis kockákra vágva az összes többi hozzávalóval lábasba szórjuk. Kevergetve fölforraljuk, majd kis lángon 20 percig f?zzük. Ha kih?lt, üvegekbe töltjük, h?t?be tesszük. Sokáig eláll, húsok kiváló kísér?je, mártás és savanyúság egyszerre.


Elkészítési id?: 45 perc.
Egy adag: 570 kcal / 2383 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY