|
|
Kukoricás vajas galuska
Hozzávalók
7 dkg vaj vagy margarin 2 tojás, só 12 dkg finomliszt 20 dkg morzsolt, f?t kukorica a tálaláshoz: diónyi vaj vagy margarin
A vajat vagy a margarint habosra keverjük, majd a tojásokat egyenként beledolgozzuk. Enyhén megsózzuk, a lisztet meg a kukoricát beleszórjuk. Végül két ev?kanál segítségével forrásban lév? vízbe szaggatjuk. A megf?tt galuskákat lecsöpögtetjük és olvasztott vajba vagy margarinba forgatjuk.
Elkészítési id?: 25 perc.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|