|
|
Sz?l?kehely
Hozzávalók
2-2 dl édes fehérbor és tej 1 dl tejszín (esetleg tej) 1 csomag vaníliaíz?, f?zés nélkül elkészíthet? pudingpor 2 kisebb fürt, lehet?leg különböz? szín?, mag nélküli sz?l? a tetejére: tejszínhab
A pityókás kehelyhez a bort, a tejet meg a tejszínt a pudingporral el?írás szerint krémmé keverjük. A sz?l?t leszemezzük, ha kell, a nagyobbakat félbevágjuk, majd a krémmel rétegezve 4 kehelybe vagy tálkába töltjük. Tálalásig beh?tjük. A desszertet, miel?tt asztalra adnánk, tejszínhabbal díszítjük.
Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 256 kcal / 1070 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor, amivel a desszertet is készítettük.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|