Fényképek
Previous 1 512 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Last


Gyors lecsó

Hozzávalók

40 dkg paradicsom
1 nagy vöröshagyma
4 ev?kanál olaj
2 kiskanál pirospaprika
1 kiskanál só
1 kg húsos édes zöldpaprika
1 mokkáskanál csíp?s paprikakrém
kiegészítésül:
virsli, lecsókolbász vagy krinolin, tojás, esetleg rizs

      A gyors lecsó készítésekor az összevágott paradicsom és paprika egyszerre kerül a megfonnyasztott hagymára. Megsózzuk, a pirospaprikával megszórjuk, a csíp?s paprikával ízesítjük. Kevergetve kb. 20 perc alatt megpároljuk. Ebb?l a változatból készül a rizses lecsó is, amikor a f?szerekkel együtt 4 ev?kanálnyi átválogatott, megmosott rizst is a lábasba szórunk. Ezt azonban, ellentétben az eddigiekkel, lefödve pároljuk. Közben esetleg egy kevés vizet is kell hozzáönteni, ez a paradicsom levesességét?l függ.


Elkészítési id?: 35 perc.
Egy adag: 313 kcal / 1310 kJ.
Italajánlat: könny?, száraz, ?f?szeres? jelleg? vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY